På vej til SavuSavu, Figi

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 24 Jun 2008 22:24
16:56.026S 178:20.251W
 
I går var én af de dage, som skal skrives i bogen, eller bag øret. Vi sejlede hele dagen, med spilet forsejl og storsejlet ud til den anden side, med prevender, altså butterfly. En flot dag, med næsten ingen bølger og sol. Farten svingede fra 5 til 7 knob lige nok til at fiskestangen havde den rette vinkel.  Desværre var der ingen fisk der havde opdaget det, så vi fik ikke fisk, men fyldte grøn peber til aftensmad.
I dag er der ikke meget vind at jage, vi har 5 til 7 sekm vind fra agten, så det giver ikke meget fart. Fiskestagen er ude og der er sat ønskeseddel på ( vi vil gerne have en guldmarkrel) så vi håber at de vil synes om vores "blæksprutte".
Vi regner dog stadig på at være i SavuSavu i morgen ved middagstid.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie