Dag 8

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 9 Feb 2009 15:16
15:28.750N 57:05.636E
 
Det kan efterhånden mærkes at vi er kommet længere nordpå, og de langærmede kommer frem på nattevagterne. Det er en højst uvant følelse at fryse, og vi går og piver over temperaturer under 25 grader. Vandtemperaturen er sneget sig ned på arktiske 24 grader.
Vi er ved at være erfarene kortspillere, eftersom den har stået på 3. mands whist hver eftermiddag. Vi har endnu ikke luret hvad han gør, men at Peter snyder, det kan der vist ikke være tvivl om. Han vinder i hvert fald uforholdsmæssig meget.
Derudover er dagen gået med at vriste 2 meget små tun af krogen. De små stakler skal ud og vokse sig store før de bliver noget værd.
 
Vi stryger derudaf, fortsat for sejl, og Omans kyst nærmer sig efterhånden
 
Quiz: Vi er kommet tæt på Afrikas horn, og vandet har antaget en brun farve. Kan du gætte hvorfor?
 
Alt vel ombord
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Pejle Peter, Anne-Marie og Thomas