Dag 5

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 18 Sep 2008 02:45
10:53.460S 132:14.250E
 
I nat blev vi kaldt op over VHFén af et Australsk Krigsskib. Vi blev spurgt om, hvor vi var på vej hen og hvor vi kommer fra. De bad os om at holde udkig efter en båd, som er savnet og sejler rundt uden lys. Første gang vi hørte om båden, var i Port Douglas. Der fortalte havnemester at båden - en ti meter - navn Sagitta - var grundstødt på et rev, lidt nord for Cape York og de ombordværende var blevet halet op af en helicopeter fra kystvagten. Båden nåede at komme flot og drive af, inden de fik fat i den og den driver nu rundt et eller andet sted afhængig af vinden.
Ja, lidt sker der da på en nattevagt!!!!!.
 
Desværre er vinden helt død ud, det er både ærgerligt og lidt godt, taget i betragtning at vi er ved at være tæt på kanel vi skal passere i nat. Hvis vejret er for hårdt er det et problem med bølger og tidevand i et meget strømfyldt farvand, så jerngenuaen får lov at holde for.
 
 
Vi hører i øjeblikket : Emotions med Samantha Song  The Bee Gees
 
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie