Langkawi, Malaysia

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 27 Nov 2008 11:37
06:18.150N 99:51.006E
 
Langkawi er det sidste ophold inden Thailand. Øen er toldfri zone, så vi har været ude at bunkre lidt til julemåneden. Vi lejede en bil for en dag - 80 Ringbat - ca 150 kroner og fik gjort indkøb i går eftermiddag og har så i dag været på sightseeing rundt på Langkawi. Det er en rigtig ferieø, med resorts i alle prisklasser. Øen er ikke ret stor, så vi nåede hele vejen rundt - så de flotte hvide strande ved Pantai Cenang, var på det højeste punkt for at nyde udsigten og et forfriskende døb i Telaga vandfallet. Senere en lækker frokost i Telaga marina, hvor flere andre rally både ligger.
 
Vi ligger i Royal Langkawi Yacht Club, en meget international havn, der er både omkring os fra mange nationer.
 
 
 
 
Ankerplads tæt ved Langkawi - Pulau Payer Marine Park
 
 
 
Telaga Tujuh Falls - helt oppe ved foden af vandfaldet
 
   
 
Længere nede var der mulighed for at få en forfriskende dukkert efter en lang gåtur op igennem skoven
 
    
 
 
 
Ship Ohøj fra Lousill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie