Darwin

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 20 Sep 2008 01:49
12:26.924S 130:51.044E
 
Efter nøjagtig 5 døgn kunne vi sænke ankeret ved Darwin. Straks derefter kom marinebiologer fra Fiskeriminiseriet forbi, for at chekke for sortstribede muslinger. En dykker blev sendt ned for at sprøjte gift ind i alle afløb under vandlinien. Heldigvis var det ikke nødvendigt at komme på land for inspection. Giften skulle virke i 14 timer inden vi måtte bruge generator, watermaker, toiletafløb og hovedmotoren. Dette sammenholdt med at vi ikke kunne komme ind i marinaen før næste dag ved højvande, gør at vi først her til morgen, er kommet ind og fortøjret i Tipperary Marina. Ventetiden var nu meget belejeligt, vi var godt trætte efter sidste del af turen ned igennm passet til Darwin. Vi havde regnet rigtigt mht strøm og tidevand, så vi blev skudt igennem de smalle passager med 4,5 knob ekstra. 
Marinaen ligger ca. 20 minutters gang fra centrum, så nu skal vi have strukket benene, håber bare ikke det er for varmt til at bevæge sig i. Der er i øjeblikket 38,5 grader i cockpittet i øjeblikket. Det er da hvis det varmeste var har haft endnu.  
 
Alt vel ombord
God weekend fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie