Uligamo, Maldiverne.

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 26 Jan 2009 12:25
07:04.788N 72:55.196E
 
Efter en stille nat for motor, kom vi her i formiddag til den nordligste atol Uligamo, Maldiverne. Her er bare dejligt, vi har været ude at snorkle, vandet er flot azurblå og klart. Ikke langt fra båden "pratrollierer" en mantery med et vingefang på mindst 3 meter. Vandet er fyldt med flotte fisk i alle farver og masser af koralformationer.
Myndighederne har været ombord, 5 forskellige instanser, som var ualmindelig flinke og effektive. Det eneste vi skulle betale var 5 US dollar for ankring og senere 20 dollars for forlængelse af opholdet, hvis vi ville blive mere end 3 dage.
Det vil vi bestemt, den lille landsby har inviteret alle BVR både til barbecue på fredag og i morgen skal vi på tur til en anden atol.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
 
Fra
 
Thomas - som kun ofrede én gang til Kong Neptun på vej.
Peter - som fik alle chipsene for sig selv, de to dage med mange bølger.
Anne-Marie - som sad meget stille og undgik med nød og næppe, at ofre til Kong Neptun