Kong Neptun kom forbi.

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 19 Feb 2008 20:17
0:00.002S 89:20.769W
 
Den 19 februar 2008 kl. 13.26 passerede LouSill med besætning Ækvator. Vi befinder os nu på den sydlige halvkugle og vil de næste 9 måneder sejle rundt der.
Vejret med vinden, strømmen og regnen er der ikke nogen ændring i. Dagen idag er dog anderledes end de andre, vi har nu passeret Ækvator og med hvad der tilhører. Straks vi kom over linien, steg Kong Neptun op fra dybet med sit store skæg og sin stav. Vi blev én efter én kaldt frem, beordret på knæ og blev døbt på behørig vis. Navnene vi fik.........ja.... der er indtil videre udstedt navneforbud. Vi overlevede alle og er nu fuldgyldige Shellbacks søn/datter af Kong Neptun.
I morgen den 20. feb. ved middagstid, regner vi med at være fremme. 
 
Livet leves!
 
SY LouSill