Hurgharda

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 2 Apr 2009 15:00
27:13.503N 33:50.505E
 
 
 
Vi ligger stadig i Hurgharda New Marina. Marinaen er hyggelig og en slags helle for al infernoen udenfor hegnet. Personalet er meget service minded, supermarkeder og grønsagsmarkeder er lige i nærheden. Tomater og jordbærerne smager rigtigt og der er små bagerier alle vegne. Langs promenaden er der masser af forskellige, rigtig gode restauranter. Vi har det næsten som at være på ferie. Dog er vi nu ved at gøre parat til næste etape. Vi har fået en tid til gennemsejling af Suez kanalen den 12. april. Der er ca 200 sømil til indsejlingen og vi behøver lidt sydlige vinde for at nå derop uden de store strabadser.
En dag eller to, med mindre nordlige vinde, kunne også være at foretrække, istedet for den nu her konstante nordlige vind på optil 20 sek.m. 
 
 
  
 
LouSill i Hurgharda New Marina                                                       
 
 
 
 
 
På cykel rundt i Hurgharda
 
 
 
På markedet.
 
 
 
En dag på go-cart banen, sammen med Blue Water Rally.
 
 
 
Dagens projekt, efter næsten 3 uger er der groet meterlange søgræs på båden.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie