Dag 9 og sidste dag til Salalah, Oman

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 10 Feb 2009 13:26
16:19.941N 55:21.235E
 
 
Solen skinner igen i dag fra en skyfri himmel, desværre er vinden totalt død ud, så vi har siden i morges sejlet for motor. Derudover har vi hele det sidste døgn haft 1 til 1,5 knobs modstrøm og det forlyder fra både foran os, at det varer ved hel til indsejlingen af havnen. Vind skulle der heller ikke komme noget af, så det er de små japanere nede i motorrummet der får lov til at arbejde. Vi regner med at være i havn i morgen midt formiddag. Havnen skulle være en stor containerhavn, så forventningerne er ikke for store..
 
Vi har idag fejret Anne-Maries fødselsdag, der var lykønskninger over både VHFén, SSBén i morges og her i løbet af dagen har der været delfiner forbi med lidt akrobatik. Thomas har været flittig i køkkenet både med boller til morgenmad, kage til kaffetid og ligenu er det middagen der forbedres.  
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie