På vej til Niue

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 6 Jun 2008 01:16
20:51.175S 162:19.445W
 
I dag torsdag den 5. juni er vi på vej til Niue, det er en tur på 600 sømil. Natten igennem har været for motor, men her til morgen er vinden tiltaget og vi sejler med god fart. Vi forlod Rarotonga i går eftermiddag efter 5 hektiske dage. Vi havde lejet en bil og var et par gange rundt om øen. Jakob og Signe gik en dag tværs over øen, en flot tur med god motion og flot udsigt i tilgift. Èn dagene gik med proviantering, det var tyndet ud i vores beholdning øl og spiritus, beholdningen fra Panama var ramt godt. Rarotonga er et toldfrit område så priserne var noget helt andet end i Fransk Polynesien.
En aften var vi til Island Night med buffet med lokale specialiteter og et danseshow. Der kommer billeder af Peter der danser krigsdans sammen med en yndig hoftevrikkende pige.
 
Vi forventer at turen til Niue tager omkring 5 dage, så søndag vil være et godt bud på ankomst til Niue.
 
Ship Ohøj, livet leves og vi prøver at holde fast imens det går med 8 knob derudaf.
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie