På cruise på Coral I, Galapagos

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 3 Mar 2008 00:35
 
0:44.866S 90:18.540W
 
Onsdag tog vi på et 4 dages cruise med Coral I. Det er et cruise skib med plads til 30  passagerer, alle BWR folk, så vi var som en stor familie på tur. Turen var helt fantastisk, det var skønt at komme af vores egen båd for en tid og blive serviceret fra morgen til aften. Der var 2 naturvejledere med som tog med os ind på land i gummibåd. Vi var på længere gåturer, hvor vi gik rundt mellem leguaner, søløver, pingviner og mange forskellige fugle. Alle sammen dyr, som på ingen måde så ud somom vi var fjender. Vi besøgte 5 af de nordlige øer, alle øer var forskellige fra hverandre. Turerne i land var som regel vandreturer tidlig om morgenen, en snorkeltur inden frokost og om eftermiddagen en længere tur med gummibåd eller en vandretur og derefter en snorkeltur. Det har været som at være i en zoologisk have med guider, som til enhver tid har gjort alt for at vise Galapagos´s fantastiske og unike dyreliv. Vi har svømmet sammen med hajer, søløver, pingviner og utallige forskellig farvestrålende fisk.
Vel hjemme, var det rart at se at båden lå hvor vi forlod den, Lars havde passet godt på båden imens vi har været afsted. Vi ligger for anker så der har hele tiden været nok at se efter.
I morgen skal der købes ind og gøres klar til den store tur over Stillehavet. Vi regner med at være på vej i omkring 3 uger.
Vi vil meget gerne høre nyt hjemmefra, vi kan tage mails ned med satelit telefonen, men kan ikke surfe på nettet og se på nyhederne. Vi vil tage mails ned én gang i døgnet samtidig med at vi tager vejr kort ned.
 
De aller bedste sejler hilsner fra
Lars, Peter og Anne-Marie
 
 
Land Leguan på San Salvador øen.
 
   
 
Dingie ride til Rabida hvor vi svømmede rundt mellem søløver og hajer.     En søløve mor med unge, som dier.
 
 
 
En marine leguan                                                                              Velkomst komité på Fernandina