Bora Bora

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 24 May 2008 22:37
16:31.581S 151:44.607W
 
Bora Bora er en af de sidste øer i Fransk Polynesien, og nok en af de eneste øer, man sådan lige har hørt om før. Her er meget smukt, med høje grønne bjerge, masser af palmer, et rev omkring og det flotteste blå turkise vand, man kan tænke sig. De første dage har vi ankret akret op udenfor Bora Bora yacht club. Vi havde hørt rygter over VHFén om en  TV transmission af Champignons League kampen mellem Chelsea og Manchester United klokken 9 om morgenen, så vi tog ind og så kampen sammen med en del andre både fra BWR både. Dagen sluttede med sammenskudsgilde i klubben med en tørlægning af øl- og vinlageret hos indehaveren. Her mødte vi en anden dansk båd, en FARR 70, FARROUT som vi havde stødt på flere steder, men aldrig rigtig havde lykkedes at træffe. Rigtig hyggeligt, desværre er de allerede sejlet videre, så måske mødes vi igen omkring Fiji.
Næste dag havde vi booket en tur med en speedbåd ud til en coral garden, et sted hvor man kunne svømme sammen med hajer, et stop ved et akvarium, hvor man også kunne svømme med lemon og black tipped  hajer og med efterfølgende frokost.   
 
Nu ligger vi ved Bloody Mary´s, en ankerplads med bøjer, tæt ved den berømte restaurant Bloody Mary. Ifølge skilte udenfor er der ikke grænser for hvor mange berømtheder der har siddet og nydt en lækker middag, med fødderne i sand netop her.
 
I går fejrede vi Peters fødselsdag, vejret var ualmindelig godt............. I gave af Signe og Jakob fik han et prøvedyk, en dejlig overraskelse, da det første gib i maven havde fortaget sig. Og fra Louise og Cecilie, taget med herud af S og J, kom der en rigtig god nyttig gave, en fiskevægt, så alle diskussioner om vægt på byttet kan kontrolleres.
Senere på dagen, blev fødselaren og jeg afhentet, for at tage ud til prøvedykket. Efter meget få instruktioner var Peter klar til sin debut udi scoopadiving. Det var en meget glad og stolt mand, der dukkede op efter ca tre kvarter og et dyk sammen med hajer, store fisk og flotte coraller. De dykkede lige udenfor revet på ca ti meter.
 
Klokken 17.30 havde vi inviteret de omkringliggende BWR både og 55 gr nord til drinks og nippels. Det lykkedes at være 26 mennesker til drinks og fødselsdagssang på LouSill, en samling af både amerikanere, franskmænd, englændre, skotter, walisere, hollændere og ialt 8 danskere. Dagen sluttede på Bloody Mary, med lækker fisk, både rå og letstegte. Var lidt i tvivl om hende der sad i nærheden med ualmindelige store silikonelæber, var en hollywood stjerne, som vi bare ikke kendte.
 
 
Det var hvis Mancherster U der vandt efter straffespark og der var stadig formiddag.
 
   
 
 
 
 
 
   
Ship Ohøj hvor går tiden hurtigt!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
SY LouSill
 
Signe, Jakob, Peter og Anne-Marie