Dejlige dage i Barcelona

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 13 Jun 2007 10:33
41:23.163N 2:12.125E
 
      
 
 
Fredag aften var det tid til at vise vores favorit restarant frem til Farmor. Det er Restaurante Los Caracoles, som ligger i den gamle bydel. Det er en restaurant fra 1837, hvor man får en ordentlig en på opleveren. Maden er god og betjeningen sjov. Udefra ligner restaranten en ganske almindelig lille bar, men indefor er der gange med små stuer med billeder af værten sammen med berømte gæster. Bla. er der et billede af Allan Simonsen.
 
Lørdag aften tog vi bussen op til Montjuïc, vi ville gerne se Font Magica. På Montjuic er der en bydel som er bygget i.f.b.m. verdensudstilling i 1929. Et springvand som springer i flotte farver til musik. Desværre er der ingen billeder fra denne dag for i mørket, fik vi stjålet vor rygsæk med carmera og pung. En sur oplevelse ovenpå en ellers flot aften.
 
       
 
 
En stor oplevelse at gå rundt ved Sagrada Familia. Kirken som kun er halvt færdigbygget efter de første hundrede år. Det der arbejdes på i øjeblikket er loftet. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at se ud med farver på.
 
     
De sidste dage lejede vi en bil og kørte til et kloster som ligger ca 50 km vest for Barcelona.
Klosteret er Cataloniens mest hellige sted Monestir Montserrat, det ligger i 1250 mesters højde . Det beboes af benedektiner munke. Stedet er et pilgrimssted, pilgrimmene besøger Madonnaen af Montserrat.
En Madonna der er sort med et sort jesusbarn på skødet.
Efter klosterbesøget kørte vi til Girona, som ligger tæt på lufthavnen. Vi havde lejet et hotelværelse for at undgå at skulle så tidligt op næste dag.
Efter en rigtig dejlig uge sammen med Tilda kunne vi vinke farvel klokken 06.15 i Girona lufthavn.