Onsdag på Great Barrier Reef

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 6 Aug 2008 06:05
20:25.292S 150:18.831E
 
Idag er der sket lidt mere, vi må faktisk siges at have oplevet noget. Dagen startede med en lille flok af store delfiner på Jakobs vagt 8-10.00 og så blev de andre purret. Sidenhen blev det til flere delfiner. Vi havde ventet at der kunne være hvaler udenfor passagen gennem barrieren, og da vi så var på vej ind, og næsten var blevet skuffet over ikke at få dem at se, så Signe pludselig nogle store uregelmæssige "bølger" i horisonten. En formodning om at der var tale om hvaler blev verificeret da man tydeligt kunne se lejlighedsvise blås i kikkerten og så gik den vilde hvaljagt med en strøm på 3-4knob. Faktisk var det ikke nødvendigt med så meget jagt for den flotte pukkelhval sprang artigt henover vandet og direkte hen forbi båden. Hele kroppen op ad vandet, med maven mod solen og så i igen. og så op igen.
Pga. trafik og strøm kunne vi ikke lige følge med den så længe, men vi har været overordentligt heldige og har nu set tre pukkelhvaler idag, ja vi har sågar fået taget nogle billeder til hjemmesiden.
Nu er det blevet sidst på eftermiddagen og i anledning af aftensmaden landede vi så en lille tun på 4,5kg med Jakob på hjulet og Signe fik den på dæk.
 
 
Ship Ohøj
 
Anne-Marie og Peter
 
Signe og Jakob
 
Livet leves!