Dag 2

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 4 Jan 2009 05:11
07:49.793N 93:22.104E
 
Her til morgen, har vi passeret Nicobarene. Nicobarerne er en del af Indien og er en ø gruppe på 19 øerne ca. 780 sømil øst for Sri Lanka. Vi gik igennem ved Sombrero Channel og havde en noget turbulent strøm da vi passerede. Det var som en kogende gryde og med vinden der skiftede, ret pludselig, blev det ret spændende. I øjeblikket har vi en øst syd østlig vind på omkring 7 knob, let skyet og omkring de 28 grader. Vi har været forskånet for store tordenbyger og krydser fingre for at de bestemmer sig til at drive udenom os. Flere andre BWR både har de sidste dage og nætter været plaget at slemt tordenvejr, med næsten ingen sigtbarhed.
 
Situations beretning fra fiskeholdet: Endnu en mistet sprutte og ingen bid. Dam....siger Thomas, han har stadig sin første fisk på dæk tilgode.
 
Vi er nu på 3. døgn på vej, og har ikke mulighed for lige at gå på nettet, så hvis der er nogle nyheder......det må der da være.....  vil vi gerne høre fra jer.
 
 
God søndag fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie