Dag 3

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 5 Jan 2009 06:00
07:23.418N 90:31.927E
 
 
Endelig skedte det......der kom en fisk på dæk. I går var vi heldige, at kunne hale en 4 kilos tun ind. Vi sejler 7 til 8 knob, så der var ikke meget modstand fra dyret imens den lå i vandet. Vel ombord fik den lige en lille spuezz gin for at berolige den, men så kan det nok være der kom liv i den igen. Vi blev enige om at det måtte være en partytun vi havde de fået fat i. Tunen blev med kyndige, måske kirugiske hænder, parteret til flotte filetter til aftensmaden.
 
Det har været en nat med en del vind, men god fart. Vi rebene ned, da vinden kom op på 15 sek.m og farten tangerede de 9,9 knob. Her til morgen er vinden mere moderat, vi har dog stadig 7,5 knobs fart.
 
Alt vel ombord.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie