Canal De Desague

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 1 Aug 2007 18:41
37:35.1701N 000:59.8892
 
Lige udenfor Cartegena kastede vi anker for at spise frokost og få et swim. Da vi nærmede os så det meget alternativt ud. Vi kunne se at de var en bebyggelse lavet af de forhåndenværende materialer. Der løb en kanal ned igennem og på hver side af floden var der barakker der var meget intermistiske. Vandtankene lå på taget og imens vi lå for anker udenfor kom der en tankbil med ferskvand til tankene. Man kunne se at der var rør ned ad klipperne til fordeling i tankene. Lidt længere oppe var der lavet et skur til en generator.
 
      
 
 
Senere hørte vi at denne beboelse var udenfor lov og ret. I Spanien har man en lov eller et hul i loven, der gør det muligt at bygge et hus til sine ansatte, uden at søge om tilladelse. Huset bliver oftestets brugt af ejeren.l  På den ene side af floden boede sigøjnere og på den anden side spaniolere. Vi hørte også at generatoren kun var igang i 10 timer i døgnet. Folk badede og fiskede og så ud til at nyde det.