Bali

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 25 Oct 2008 11:35
08:44.474S 115:12.799E
 
 
Efter tre dage på Bali, er der lige tid til at opdatere. Vi har været ude at opleve Bali. Første dag gik med besøg i 3 templer. Hævemaskinen, supermarkedet og hvad koster dieslen.
 
Næste dag havde vi hyret en guide og en chauffør, som kørte os rundt på øen. Vi havde en rigtig god dag, som endte sent på aftenen efter 1 1/2 times legong dans i konge pladset i Ubud.
 
I dag har vi været på riverrafting. Vi susede ned ad floden og så rismarker, vandfald og små stråhytter langs bredden. Turen startede oppe i bjergene ved Rendang og sluttede 14 km længere ned af floden.Det var bare så sjovt. God motion - især da vi skulle gå 365 trin op af skrænten igen for at komme tilbage til taxaen.
 
 
 
 
Batik på Bali
 
 
  
 
Ofringer bæres til templet
 
 
 
Trækære arbejder  i byen Mas                                                                                    En meget flot maske i ibenholtz
 
  
 
Indgang til et af de mange templer                                               For at komme ind i den hellige del af templet skulle man leje en sarong
 
 
 
Bader i det hellige vand og ønsker evig ungdom - i Tirta Empul
 
 
 
I Tirta Empul                                                                                                            Ofringer med røgelse for at holde det onde tilfreds.
 
   
 
Endnu flere rismarker                                                                                                  Det er bare så flot.
 
 
   
 
En kop balinesisk kaffe er ikke så ringe endda.                                                             Frugt boder på vej op til Batur søen. 
 
  Legong dans i Ubud.
 
 
 
 
 
 
 
Riverrafting                                                                                                               Pigebåden
 
 
 
Vi gjorde det !!!  14 km ned af floden og godt trætte
 
 
Ship Ohøj fra LouSill