Fra Malloroca til Ibiza, Cala Xarraca

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 14 Jul 2007 09:10
39:06.0356N 001:29.8819E
 
     
 
 
Sejladsen til Ibiza blev for meget af turen for motor. Vi havde både sputte og fiskestang ude, men havde ingen held denne dag. På et tidspunkt fik vi vores madding hugget af fiskestangen, så muligvis svømmer der en stor fisk rundt med vores fine krog i munden. Tæt på Ibizas kyst var der dog pludselig en flok delfiner der havde fået fri fra arbejde, som var over ved båden og optræde for os. Det var meget store delfiner næsten 2,5 meter, men de optråtte i lang tid for os og det var dagens højdepunkt. Lidt senere var vi så heldige at se flyvefisk, den fløj 30 cm over vandet i meget lang tid.  en lang dag for motor og lidt sejl endte alligevel med en fantastisk oplevelse.
 
 
                 En velfortjent dukkert efter en lang dag på havet.