Rødehavet

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 28 Feb 2009 17:05
13:54.125N 42:05.369E
 
 
Vi sejler nu nordpå, på vej op til Suezkanalen. Første døgn har været med rigtig god fart, det er blevet til 175 sømil. Vi tog afsted efter mørkets frembrud fra Djibouti for at undgå kontakten med de berygtede somaliske fiskere. Vi havde ingen problemer overhovedet, og vi er nu ude af piratområdet. Det eneste vi har set er en lille fiskebåd først på eftermiddagen, som kom hen imod os og prøvede at sælge deres fisk. Ligenu sejler vi ud for Eritreas kyst, vores mål er så langt op som muligt inden vinden bliver for kraftig fra nordlig retning. Rødehavet er kendt for vindcyklus af 3 til 4 dage med kraftig i samme retning, vi håber ikke at den nordlige vind der lige er kommet ved solnedgang varer ved i flere dage. 
Samtidig med solnedgang skrallede fiskehjulet og Thomas kæmpede en brav kamp og halede en 6 kilos makrel ombord. Der er mad nok til flere dage, så vi skal til at være kreative.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie