Dag 5

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 6 Feb 2009 15:03
12:08.414N 63:42.984E
 
 
Lige nu er vi ca. 7 sømil fra vores halvvejs punkt. Vi har dog allerede fejret det. Det er blevet til friskbagte boller til morgenmad, brunsviger til kaffen og ja en tun til aftensmad. Omkring middagstid kom vi forbi et sted, hvor en stor flok fugle havde samlet sig, små fisk i overfladen og tun som jagtede nedefra. Vi var heldige at få en tun på krogen og denne gang også på dæk. Vild jubel!
Ellers har vi ikke set nogle andre skibe det sidste døgns tid. Vi har haft besøg af en hval, delfiner kommer dagligt forbi og de sidste dage har der været sulaer (store måger) omkring båden også.  Vinden er stadig gunstig, vi sejler omkring 6 knob i vind fra foran for tværs. 
De første både kom i dag til Salalah.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter, Anne-Marie