Dag 10. Snart halvvejs

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 13 Mar 2008 23:37
7:46.524S 113:12.535W
 
Så nærmer tiden sig hvor vi i aften kan fejre at vi er halvvejs. Vi har så sejlet de første 1575 sømil og mangler det samme før vi anløber Marqeusas.
Vi skal for første gang på turen over have OKSE bøffer og rødvin ( Lousill er ellers tørlagt når vi sejler, men iaften skal der gøres en undtagelse og leveren skal have lidt at arbejde med ). Det har ellers stået på tun de sidste 3 dage idet Lars fangede en kæmpe på ca 10kg, så vi har fået tun til frokost og tun til aften hver dag siden, men nu må den ensidige kost ophøre nogle dage - der har været fiske forbud ombord indtil vi har tykket os igennem de store lækre tun bøffer
 
Alle bådene der er på vej over ligger nu udstrakt på en lang linie, hvor der er over 1000 sømil fra den bageste op til den forreste båd i rallyet, så der må siges at være spredning på feltet af 30 både. Vi ligger som nummer 6 i rækken 345 sømil efter den forreste båd. Det er rart at vide at der vil komme 24 båd forbi os hvis vi har brug for hjælp.
 
Alt er vel ombord og vi sejler nu for dobbelte forsejl og gør en fart af 6,5 knop.
 
Stillehavs hilsner fra
 
Lars, Anne-Marie og Peter