Tirsdag

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 5 Aug 2008 04:08
19:33.784S 152:30.977E
 
Endnu en dag med høj sol, ikke ret meget vind og næsten ingen bølger. Vi spejder efter hvaler og i går lige inden solnedgang, var vi heldige at se en voksen hval med en kalv svømme tæt forbi båden. En dejlig afveksling i timers sejlads mod Mackay. Vi har også ind imellem besøg af store sulaer som hviler ud på spilerstager, i toppen af masten eller på radarmasten. Meget hyggeligt med besøg, men de kæmpe klatter de efterlader kunne vi godt være foruden.
I morgen tidlig skulle vi komme til passet ind igennem Great Barrier Reef. Passet hedder Hydrographers Passage og skulle være ca. en sømil bred. Vi nærmer os også tidevandsstrømmene og er spændt på at ramme passet på det rigtige tidspunkt uden for meget strøm. Når vi når til Mackay skulle der være op til 5 meter tidevand.
 
Alt vel ombord på LouSill
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie