Dag 3

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 16 Sep 2008 05:13
10:51.128S 136:51.130E
 
Dagens adspredelse er et opkald fra Australian Cost Gaurd. Vi bliver chekket dagligt af fly, som flyver tæt hen over os og spørger efter vores sidste havn og hvor vi er på vej hen. De kan fra luften se vores navn, ydermere vil høre hvor båden er registreret og hvor mange der er ombord. Vi talte med en fyr som arbejde ved toldvæsnet i Cairns, han sagde at de så kraftige kiggerter ombord, at de fra 8 kilometers afstand kunne se navn på båden og personer ombord. Det kan nok være vi sørger for at være anstændigt påklædt, når vi hører et fly nærme sig. Ja, der bliver holdt øje med os herude, det er nu meget rart, taget i betragtning at en redningsflåde ikke er det allerbedste sted at opholde sig, når der er saltvandskrokkediller i vandet.
Alt vel ombord - vi sejler i øjeblikket 7 knob, med butterfly og næsten ingen bølger. Herligt!
 
Vi hører i øjeblikket : Lay Down Sally med Eric Clapton
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie
 
lousill {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com - hvis der var nogen der kunne adsprede os, med lidt nyheder hjemmefra. Det er snart, mere end 14 dage siden, vi har været på nettet.