Deshaies, Guadeloupe

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 17 Dec 2007 18:10
16:18.4811N 61:47.834W
 
Mandag den 17. december. 
 
Søndag morgen startede vores crusing nedad mod Grenada. Vi havde forestillet os at kunne komme tidligt afsted for at komme et godt stykke nedad. Men de officielle myndigheder ville anderledes. Efter 29 stempler i div dokumenter lykkedes det endelig at få tilladelserne i orden for at kunne forlade landet.
Stykket mellem Antigua og Guadeloupe er meget åbent med Atlanterhavs bølgerne ind som halvvind. Dønningerne var 3 til 4 meter, så Birgit fik sin dåb på Atlanten. Hun klarede det flot med et enkelt UHHH UHHH ind imellem. Der blev dog kaldt på Ulrik op til flere gange af andre besætningsmedlemmer - ja sådan kan det gå hvis man er for kæphøj, det må være nemesis.
 
Vi kom til en ankerbugt på nordøstsiden af Guadeloupe. Dejligt syn, med frodig bjerge og maleriske huse,  efter en lang dags sejlads. Vi tog gummibåden ind til land og gik en tur i et lille stykke Frankrig og brugte nogle Euros.
 
Her til morgen er vi sejlet videre nedad, vejret er helt vidunderligt, ingen bølger og fin vind her på østsiden af øen.
 
Billederne må vente til vi får en bedre forbindelse.  OK vi fandt forbindelse
 
   
 
Ja livet leves!
 
Besætningen fra S/Y "Lousill"