Salalah, Oman

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 16 Feb 2009 11:54
16:56.144N 54:00.378E
 
 
Efter en lille uge her i Salalah, er vi nu ved at være parat til næste ben til Djiboutu.
Vi har været rundt  i området og virkelig undret os over så flot der er alle steder. Vejene er flotte med blomster rabatter og belyst selvom det er midt ude i ørkenen. Vi har lejet en bil af vores agent Muhamed, det var meget nemt, der skulle ikke vises kørekort eller skrives kontrakt, vi fik bare nøglerne og så den ikke længere. Der var heller ikke det store omkring hvor meget benzin der var i tanken ved overtagelse, en liter benzin koster hernede 2 kroner literen.  Alle er venlige og hilser, selv kvinderne inde bag alle lagene af stof.
Vi har dog været plaget af sandstorm, sigtbarheden har været helt nede 100 meter og der er sand alle steder på båden.
 
Den 12. feb. blev vi alle inviteret til modtagelse af den regionale turistofficer. Der var folkedans og taler af flere personer altsammen blev optaget til senere at blive vist i fjernsynet.
 
Vi har i dag været til det sidste møde omkring vores overfart til Djiboutu. Der er en del nervøsitet for pirateri ,så vi skal sejle 6 både i visuelle kontakt med hinanden. Det bliver ikke muligt at opdatere vores hjemmeside med positioner de næste dage, da man er nervøs for at der skal være spioner som holde øje med hvad der foregår i farvandet.
Vi forventer at være fremme omkring den 22. Vejrmeldingen ser fin ud for den næste uge, det skulle være 5 til 8 sek.m fra agten og god sigt, sandstormen har endelig lagt sig.
 
 
 
 
Der går løse dromedarer rundt over alt                                      Nye rækkehuse langs vejen.
 
 
 
 
Folkedans på kajen                                                                     Turistofficeren gør klar til talen. 
 
 
   
 
Mohamed vores agent, han ligner til forveksling Eddie Murfie.
 
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie