Tonga

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 13 Jun 2008 07:46
19:39.612S 173:59.417W
 
 
Efter to dage på søen er vi (officielt) i Tonga. Vejret er bare så dårligt at vi ikke har kunnet tage i land endnu....
Vi glæder os meget til at regn og blæst aftager så vi kan komme ind og udforske. Tonga ser igen anderledes ud end resten af Polynesien. Vi er i ø-gruppen Vavau, som er en kompakt skærgård med 34 øer, hvoraf de 21 er beboede. Øerne er små runde bakker af tætbevokset vulkanjord, som stritter lidt umotiveret op af havet rundt omkring. Den tonganske kultur skal være noget ganske særligt, da det aldrig har været en koloni, men er et af verdens ældste monarkier, med en (i praksis) enevældig konge (han har udpeget sin søn til statsminister).
Felre historier og billeder følger!
 
God weekend !
LouSill