Cooks Bay, Mo´orea

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 30 Apr 2008 22:46
17:30.180S 149:49.164W
 
Lørdag morgen vinkede vi farvel til Lars i Papeete, han er forhåbentlig velankommet hjem til Horsens og familien. Fyldt med masser af oplevelser, så der er mange historier på hardisken til timevis af gode fortællinger. Lars har været med siden Panamakanalen og det er blevet til ca. 5.000 sømil over Stillehavet. Selvom Tahiti hele tiden har været afslutningen på hans rejse, er det alligevel utroligt så hurtigt næsten 3 måneder går.
 
Nu ligger vi i Cooks Bay på Mo´orea. Mo´orea er en lille ø tæt på Tahiti, den første ø i rækken af society island eller Leward island ud til Bora Bora, hvor vi forventer at være sidst i maj måned. Øen er vulkansk med flotte grønne bjergsider omgivet af et rev og vand i en fantastisk turkis farve. Der er kun en vej på øen, hele vejen rundt er 64 km, en tur vi gjorde forleden i lejet bil. Der er en del store hotel resort ud mod vandet, ellers er det fortrinsvis mennesker som arbejder i Papeete som tager færgen over hver morgen, der bor her.
 
I dag er Signe og Jacob påmønstret LouSill, et ungt par fra Århus, som skal være ombord indtil Australien. De er i øjeblikket ved at indrette sig i forpitten.
 
 
Ship Ohøj
LouSill
 
Signe, Jacob, Peter og Anne-Marie