Bora Bora

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 27 May 2008 21:26
16:31.587S 151:44.609W
 
Indenfor den næste halve time. vil vi lette anker og sejle mod Cook Island. Øen vi stiler imod er Rarotonga. Der er 540 sømil, så 4 døgn vil gør en del ved det. Vejret er som sædvanlig stille her i Stillehavet. Der er fuld sol og næsten ingen vind, så måske eller forhåbentlig kommer det ikke til af gå for motor. 
Vi har haft nogle dejlige dage her i Socity Island, men er nu parat til et længere stræk til nye oplevelser. Rarotonga er en del af New Zealand, så det lands flag får vi også brug for.
 
Vi er ikke på nettet de næste dage, men kan tage mails ned på satelittelefonen, så det skal ikke forhindre jer i at sende os lidt adspredelse. Vi vil gerne høre nyt hjemmefra, det kan man ikke få nok af.
 
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Signe, Jakob, Peter og Anne-Marie