19. og sidste dag på vej til Nuku-Hiva

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 22 Mar 2008 20:34
08:58.174S 139:30.726W
 
Her til morgen har vi set land for første gang i tre uger, øen ligger foran os er UA-Huka, men skal videre til den næste, før vi kan kaste anker. Det er en dejlig fornemmelse at waypointene er blevet sat rigtigt. De sidste par dage har vinden ligget på 4 til 5 sek. m fra øst - agten, og det er ikke til at sejle på. Vi har derfor motor på og kan nu igen se hvordan det tikker nedad på triptælleren.  Solen skinner og der er omkring 34 grader, søen er helt blank og vi håber på at blive budt velkommen af enten delfiner eller hvaler. Der er de sidste dage dukket flere og flere fugle op, så civilication here we come. Det med civilisation er måske så meget sagt. Nuku-Hiva er en vulkan på 5,50 kilometer, hvoraf den ene kilometer ligger over vandet. Bjergene er dækket af grøn vegetation i alle mulige grønlige farver.  Størrelsen er dobbelt så stor som Samsø, hvis man lige kan forestille sig det. Bugten vi ligger til i er Taiohae, hvor der skulle være en lille landsby med enkelte butikker og et par restauranter.
Vi har fundet den franske trokolore frem og skal nu til at omregne til noget der hedder Central Pacific Frank (CPF), som er 170 til 1 engelsk pund. 
Vi forventer at være inde på ankerpladsen i aften ved 8 tiden.
 
Vi glæder os!
 
Ship Ohøj
LouSill
Lars, Peter og Anne-Marie