undervejs til vanuatu

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 18 Jul 2008 22:24
17:47.001S 172:17.654E
 
Vi ligger omtrent halvvejs til Vanuatu, der er 220 sømil tilbage og vi har sejlet 300nm så turen ialt svarer til halvanden gange nordsøen eller én gang til Riga fra Århus, så det er ikke noget at regne. Fra det øjeblik vi gik fra Fijis rev har vi ikke set så meget som et eneste skib (rent bortset fra det som lå på revet ved Fiji) og desværre heller ikke en eneste hval, hvad der ellers er forlydender om befinder sig i dette område pt.
 
Vi har beregnet den lokale middag til omkring kvarter i tolv lokal tid, og planen er så at vi måler den første position med Jakobs nyerhvervede sekstant.( Billeder følger)  Igen idag håber vi at fange en fisk. Allerhelst en blue marlin.
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie