Kupang

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 5 Oct 2008 03:01
10:09.479S 123:34.563E
 
453 sømil er der, i næsten lige linie, fra Darwin til Kupang. Jo tættere vi kom kysten, jo mere vågent øje skulle der holdes med de små fiskebåde. Imens de fisker er der masser af lys på, men så snart de sejler videre, slukker de lysene, og de er næsten umulige at se. Vi havde hørt historier om fiskebåde, der kunne komme helt tæt på os, støde ind ind i os, og derefter sejle af. Det skulle være for at videregive deres dårlige fiskeheld til os. Så de igen kunne fiske med held. Vi mødte nu ingen, men der blev holdt vældig øje med bådene.
Vi ligger nu for anker lidt udenfor Kupang, de forskellige myndigheder er på vej rundt til bådene. Vi har indtil videre haft besøg af karantænemyndighederne. Senere skulle sundhedsmyndighederne, tolderne, imigration og hvad mon ellers. Vi skulle have 8 kopier klar af alle papirer, så det kommer sikkert til at tage lang tid.
Der er søndag og vi er i et muslimsk land, så alle arbejder. Vi håber ikke vi løber ind i problemer mht. vores flag, vi har rullet det lidt sammen, så det ikke viser sig frem.
 
God søndag - vi glæder os til at komme i land og se hvad der sker.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie