Gibraltar

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 22 May 2016 17:26
36:08.958N 5:21.227W

Torsdag ved titiden vinkede vi farvel til Almerimar. Der var udsigt til østenvind af moderat styrke, så det var bare med at komme afsted. Kursen var sat mod Gibraltar, en tur på 130 mil. Vi fik en fin sejlads, kunne sejle med sejl de første 12 timer men måtte have hjælp af motoren de sidste 10 timer. Britt klarede turen perfekt og nød at været rigtig sejler igen.
Vi ligger nu i Marina Bay Marina , samme havn hvorfra vi drog ud fra i 2007 sammen med alle Blue water Rally bådene. Kontoret ligner sig selv, 2 af de ansatte kunne huske Lousill, så der var gensynsglæde og 10% rabat.
Vi har været på sightseeing - kørt over landingsbanen på cykel til Spanien og her i eftermiddag været på tur oppe på The Rock for at hilse på aberne og spejde ud over strædet til Afrika.
I morgen er kursen lagt til Gadiz, en 12 timers sejlads, så kaptajnens fødselsdag bliver fejret på havet.

JPEG imageSkip ohøj fra Lousill

Britt, Peter og Anne-MarieSendt fra min iPad