Dag 15 på Atlanten.

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 2 Dec 2007 15:23
18:12.898N 50:50.456W
 
I går havde vi en del vind, så det skubbede godt fremad. I følge vejrkortet skulle vi have middelvind, overskyet og byger evt. med torden. Tordenen fik vi ikke, men måske vinden derfra. På et tidspunkt var vi oppe på ca. 40 knob ell. 20 sekt./m. Det meste af dagen havde vi dog 20 - 25 knob ell. 10 - 13 sekt./m.
Den vindstyrke passer båden rigtig godt - det var også fantastisk at sejle og se havet med 20 sekt./m. Det var ikke ubehageligt - det var som om båden ville vise besætningen hvad den egentlig dur til!
Til aften lagde vinden sig til det halve og her til morgen er der ingen vind - til gengæld har vi 35 gr. og vandet har lige passeret 28 gr. Det er første gang vi rigtig har fået badet fra båden, da det er svært når vi sejler og har vind/bølger.
 
Vi sejler nu for motor, men sidst på dagen skulle der komme vind igen.
I nat så vi et fragtskib ca. 8 sømil fra os - det var nattens højdepunkt, da det er 5 dage siden vi sidst så et.
Som det ser ud nu skulle vi anløbe Antigua på torsdag.
 
Jo, livet leves skam!
 
Besætningen på "Lousill"