The Holandes Cays, Panama

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 23 Jan 2008 13:18
09:35.6540N 78:46.4232W
 
Efter beach party og en god varm nats søvn, sejlede vi videre til en af de andre 365 tropeøer - Holandes Cay - en ø beboet af en Kuno - indianerfamilie i deres stråhytte. De lever af at indsamle kokosnødder, simpel living. De  forsøgte desuden at sælge os en mobil telefon? Ellers har det været meget farvestrålende kunsthåndværk/ Molaer de sælger fra deres trækanoer. Der var en utrolig flot strand og en meget flot koral rev. Så dagen gik med snorkling og ø-vandring. En sundowner, superlækker aftensmad med et glas rødvin, så er vi også trætte (jetlag).
Efter en sejltur på ca. 9 timer er vi nu i Portobello, engang en stor spansk havn hvor guldet fra Panama og de omliggende lande blev fragtet ud - nu en meget smuk naturhavn, hvor ruinerne af et stort fort stadig kan ses.I dag skal Portobello udforskes!!
 
Ship ohøj, og lives skal leves fra
 
Louise, Peter og Anne Marie
 
Viktor, Frank og Kisser