Port Ghalib, Ægypten

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 9 Mar 2009 11:46
25:32.001N 34:38.707E
 
Vi nyder igen at være i en marina. Vi har strøm og vand, for første gang i måneder. Båden har fået en ordentlig overhaling, i et forsøg på at få al støvet fra Salala vasket af. Her er rigtigt fint, en kunstig marina/havn og masser af ferielejligheder og hoteller. Der er fejemænd, vagter, gartnere og overvagter med striber for hver 10 meter, vi bliver passet på og der er ikke noget affald der ligger og flyder. Lige udenfor havnen, få meter fra indsejlingen, ligger en stor sejlbåd på revet, som en reminder om at det er et farligt og uforudsigeligt farvand vi sejler i. 
Der er stadig mange både på vej nordpå. Vinden er drejet om i nord og de kæmper op mod bølgerne. Ved roll call i morges, hørte vi at de fleste var søgt ind i en bugt for læ.
 
 
 
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie