Billeder fra Flores

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 17 Oct 2008 10:06
 
08:23.395S 121:03.493E
 
 
I land ved Maumere, en ankerplads ud for et dykker resort  - Sea World Resort.
 
 
 
 
Rismarker                                                                                                                Vandbøfler.
 
 
 
Flere rismarker                                                                                                         Kelimutu National Park 
 
 
 
Den grønne                                                                                                             Den sorte 
 
 
 
Den rød/brune i forgrunden.                                                                                       Sikke en udsigt!
 
 
 
Boderne ved parkeringspladsen                                                                                 De gule i baggrunden er nu ombord på LouSill.
 
 
 
Blomster på vej.                                                                                                       På vej tilbage til båden, stoppede vi ved et marked, der var snart et stort opbud af nysgerrige.
 
 
 
Café ved vejkanten                                                                                                    De fleste indonesere ude på landet har røde gummer af at tygge betel nødder, hvor der er cofein i.