På første sal i Aguadulce - Aguadulce betyder ferskvan d.

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 16 Aug 2007 14:46
36:48.954N 2:33.431W
 
                              
 
 
Så kom dagen hvor Lousill skulle have en tur i en travelift. Alt fungerede perfekt og begroningen var ikke så voldsom som frygtet. Tæresinken var dog på det allersidste, så det var i sidste øjeblik at vi kom på land. Vi har fået en meget fin plads, med asfalt parkering og hegn rundt omkring. Vi er rykket op på 1. sal og har fået en fantastisk udsigt og lidt mere vind end nede ved molen. Vi skal bo her de næste par dage inden hjemrejse på lørdag. Med højdeskræk og en stige så stjel som en væg skal det nok blive "sjovt". Der er heldigvis blevet sat en lås på stigen, så vi ikke vågner op og skal på toilettet uden muligehed for at komme ned.
 
                         
 
Ellers er projektet med sejlene lidt flydende, hver gang vi ringer for at hører hvornår han kommer retur med dem, får vi svaret mañana. Riggeren har vi også opgivet for denne gang, det er midt i den spanske industriferie, så det må vente til Gibraltar.
 
Her skal båden så ligge indtil sidst i september, hvor vi igen kommer herned og sejler mod Gibraltar for at mødes med 33 andre både som vi skal være sammen med de næste 2 år. Vi har meldt os til at deltage i Blue Water Rally round the world. Mere om det til oktober. Se http://www.bluewaterrallies.com/