Dag 2

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 18 Feb 2009 13:52
 
Vi sejler nu i koridoren direkte mod Djibouti. Vi sejler i en 2 sømiles kanal mellem de store containerskibe på hver side i hver sin retning, så der er masser af lys at holde styr på om natten.
Tidligere i dag blev vores gruppe kontaktet af et græsk krigsskib, som gjorde os opmærksom på at vi bare skulle rapportere hvis vi observede noget mistænkeligt. Senere blev gruppen overfløjet af et militærfly i meget lav højde, som tilkendegav sig som " European military forces", så der bliver holdt øje med os.
Vi sejler eller motorsejler for at havde sammen fart og for at komme igennem til bestemmelsessedet så hurtigt som muligt. Der er ingen af bådene, der har nogen problemer i øjeblikket, det krydser vi fingre for at det vedbliver. Knock on woods.
Vind er der ikke meget af og den der er, er ind bagfra, så der er ikke meget at gøre godt med udover jerngenuaen.
 
Alt vel ombord.
 
 
Pirates of the Golf of Aden.
 
Johnny Depp
Orlando Bloom
Kiera Knightley