Dag 3

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 4 Feb 2009 14:45
09:47.938N 68:03.267E
 
 
Herude midt på det Arabiske Hav fiskes der tun. Vi har nu forsøgt i 3 dage uden held. I går havde vi én på krogen, men den lykkedes at vriste sig løs inden den kom på dæk. De store tunfiskerbåde er også i området, vi holder skarpt udkig om natten. Flere både foran os har observeret net på næsten 5 sømil lange.  Rascal var uheldig sidste nat at sejle ind i et net, som ikke var belyst og flere sømil væk fra fiskerbåden. Det var en meget ubehagelig oplevelse, David måtte i vandet for at skære båden fri og fiskerne var ikke særligt venligt stemt.
 
Ellers møder vi i de her dage Mærsk containerskibe på vej fra Suez til Singapore og Kina. De kommer forbi med 22 knobs fart og ligner et kæmpe højhuse.
 
Alt vel ombord
 
 
Ship Ohøj fra Lousill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie