Dag 1

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 17 Feb 2009 14:59
Vi er nu på vej mod Djibouti i kortege af 6 både. Den første dag har været ret begivenhedsrig i forhold til så mange andre sejladser. Vi sejler 6 både ret tæt i formation af 3 og 3 med en halv mils afstand. Vi skal sejle en bestemt fart og har øvet at trække sammen til 200 meter i fald der skulle observeres noget mistænkeligt.
Desværre er der én af bådene, der har motorproblemer, af alle steder er det ikke så smart. For et par dage siden havde de et uheld, hvor der kom saltvand ind i båden og motorrummet blev overskyllet. Alt sejlede i båden og de har virkelig arbejdet i døgndrift  for at være klar til idag og komme med i gruppen. Vi krydser fingre for at saltvandet ikke har gjort alt for meget skade. LouSill har ageret bugserende fartøj i en periode, for at holde farten.
 
Ellers alt vel, første dag er ved at være slut og mørket er ved at sænke sig. Vi er nu kun 3 timer efter DK tid.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
PiratThomas, Peter og Anne-Marie