Singapore

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 9 Nov 2008 03:28
01:17.642N 103:45.682E
 
 
I går krydsede vi Singapore Strait. Det er verdens mest trafikerede skibsfartsrute, det er et nåleøje for al trafik fra Europa og til Kina og Japan. Inden vi forlod Nongsa Point kunne vi på AISén se mere 150 skibe. Da vi kom ud i strædet, var det ikke kun containerskibe med AIS, der var også masser af lokale fragtskibe og sågar små enmands fiskerbåde. Vi så med stolthed flere store Mærsk containerskibe i den flotte blå farve. Continerskibene kommer med et interval af 10 - 12 minutter og en fart på 15 til 20 knob, så der skulle holdes skarp udkig. Vi måtte zigzagge lidt og vente lidt i "midterrabatten" for at få det til at passe. Vel over på den anden side kunne vi tænke tilbage på første gang vi krydsede Øresund for mange år siden, hvor nervøse vi var dengang. Der er godtnok sket meget siden da.
Nu ligger vi i Republic of Singapore Yacht Club, en meget fornem klub, se : http://www.rsyc.org.sg/  Vi ligger på plads E 11.
 
Ship Ohøj LouSill