Ankomst til Fiji

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 26 Jun 2008 02:03
16:46.696S 179:19.700E
 
Resten af vejen til Fiji er også gået for sejl i skønt vejr. Nu ligger vi for svaj i Savu Savu og venter på tolderne, mens vi nyder en iskold øl.
Vi har krydset grænsen på positioner som I vil bemærke - fra vest til øst, og således var der lidt forvirring med autopiloten som mente at den bedste vej over linjen var tilbage og rundt om jorden. Det gik nu fint da alt kom til alt.
Ellers mangler vi stadig at opleve Fiji men vores lonely planet, som godtnok er noget gammel, lover at det skulle være et spændende land, og absolut et af de store i stillehavs sammenhæng med hele 800.000 indbyggere og jævnlige (ikke blodige) militærkup.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie