En søndag på Taahaa

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 20 May 2008 11:50
16:40.9730S 151:29.1264W
 
Efter en hurtig tur tilbage til Raiatea, for at få fikset det sidste omkring vandpumpen til generatoren, sejlede vi tidlig søndag morgen tilbage til Taahaa, for at være med til en gudtjeneste, sammen med Moeta og Brian. Vi havde inviteret dem ombord til frokost bagefter, så det meste af lørdagen, var brugt til at lave bl.a. frikadeller, rødkål, fiskefrikadeller, remolade, rugbrød, kage.
Vi ankrede inde i bugten, lige udenfor kirken, så vi kunne høre da kirkeklokkerne gik igang. Da vi kom i land strømmede alle beboer til kirke, de var fint pyntet i blomstrede kjoler og flotte hatte, mændene havde jakkesæt,  hvid skjorte og klipklapper på. Gudstjenesten foregik på tahitisk, så det var svært at få noget ud af den del. Men vi kunne nyde deres flotte flerstemmede sange, som vi fik at vide de selv havde digtet og komponeret. I deres menighed var der seks grupper som alle sang én af deres sange på skift. Vi fik en lille hilsen og et velkommen til sidst i prædiken. "Brothers and sisters from Denmark welcome too our church today".
Efter den smukke sang, tog vi ud til LouSill og havde en rigtig hyggelig frokost og eftermiddag. Rugbrødet blev nydt i fulde drag, selv Moeta havde smag for vores luksus ombord. Sidst og ikke midst blev der budt lakridser rundt, hvad mere kan man ønske sig, når man som Brian har været ude af DK i over 30 år.
 
Livet leves!
 
Ship Ohøj LouSill
 
Signe, Jakob, Peter og Anne-Marie