Similan Islands

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 2 Jan 2009 07:12
08:34.086N 97:38.714E
 
 
Similan Islands ligger ca 50 sømil fra Patong og er en lille afstikker i forhold til vores tur til Sri Lanka. Det er en lille øgruppe, en National Park, med noget af det klareste vand i Thailand. Vi havde aftalt med Prew of Holland og Carelbi at mødes, så Thomas kunne få et dyk sammen med Ellie og Ed.
Vandet er meget klart og det første sted hvor vi hoppede i vandet for at snorkle, var vi så heldige at se to ret store skildpadder. Vi havde dog lidt svært ved at finde et sted at ankre, da der er meget dybt omkring øerne. Der er lagt bøjer  ud, men der er ikke ret mange. Endelig fandt vi én og troede alt var i den skønneste orden. Ligesom vi skulle til at spise aftensmad, der var total mørkt, sprang rebet på bøjen med et smæld. Heldigvis opdagede vi det ret hurtigt og fik fundet et sted at ankre. Bunden er dog ikke det mest sikre, så vi har været oppe flere gange i nat for at chekket forholdene.
Efter dykket her i dag, sejler vi mod Sri Lanka, det er en tur på ca 1100 sømil som vi forventer vil tage 7 til 8 dage. Der er rimelig med vind og vinden blæser næsten konstant fra nordøst ca 5 til 10 sekm, så det skulle blive en meget fin sejlads.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie