Musket Cove, Fiji

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 7 Jul 2008 22:24
17:46.294S 177:11.562E
 
 
 
I går ankom vi til Musket Cove, som er et stort Resort med mange faciliteter. Det er første gang vi ligger i havn og har el tilslutning i 8 måneder. Vi nyder alle at kunne gå fra borde uden at skulle koordinere med the gummiboet. I Resortet er der både en marina og et hotel. Hotellet er små burre eller stråhytter langs stranden eller rundt om poolen. Der er restauranter, caféer, bar og en del butikker. Altsammen omkranset af flotte hvide strande og azurblåt vand. Et lille ferieparadis med palmer og grønne bjerge i horisonten.  Vejret, de sidste dage, har været som dansk sommervejr, omskifteligt med sol og regn og omkring 25 grader. Så vi har fundet de lange bukser frem og trækker dynen op om ørerne om natten.   
 
Sejladen hertil, var en navigering mellem rev og små øer igennem smalle passager, næsten som at sejle i skærgården i Sverige. Vi havde inden vi sejlede af fra Savu Savu lagt ruten og der var 88 waypoints som vi skulle følge. Det var en meget flot tur og vi ankrede i flotte vige med en udsigt der er svær at beskrive.
 
Vi havde glædet os til at kunne sætte billeder på bloggen, men der er desværre kun et dail up modem, her på det fine Resort, så vi må skuffe vore læsere. De ligger parat i udbakken, så snart vi får forbindelse.
 
Feriehilsner fra LouSill
 
 
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie