Mod Galapagos

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 14 Feb 2008 16:38
06:36.993N 80:55.714W
 
Sammen med en stor del af de andre både fra Blue Water Rally, forlod vi i går morges Las Perlas. Vi forsøgte os hele dagen med fiskestangen, men der var ingen held. Der var ellers hele dagen masser af fisk der sprang om båden. Vi havde også følgeskab af rigtig mange delfiner, som bød os velkommen på Stillehavet, de sprang og dansede hele dagen. Henunder aften fik vi god vind til sejl og måtte endda rebe ned til natten. Vores nye instrument en AIS viste sig meget nyttig. Strædet ud for Panama er meget busy med containertrafik. På et tidspunkt var der 18 store skibe indenfor 24 sømil af os og taget i betragtning at de skyder en fart optil 23 knob, var der rigeligt at holde sig vågen til.
 
I dag er dagen startet med roll call, det er hyggeligt at høre hvor de andre befinder sig.