Godt Nytår

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 2 Jan 2009 06:56
07:54.4377N 0098:6.9669E
 
Efter at pigerne var taget hjem, sejlede vi over på den anden side af øen Phuket. Vi ankrede den første nat ud for Kata Beach, som er en af de smukke strande på vestkysten. Nytårsaftensdag tog vi videre til Patong Beach, her skulle vi mødes med mange af de andre BWR både for at fejre nytår. Det var en meget urolig men flot ankerplads, så der blev brugt mindst mulig tid på båden. Vi tog ind og sondrede for at finde et sted hvor de serverede hummer, som vi havde bestemt skulle være nytårsmenuen. Det er nu ikke svært at finde et sted hvor de servere hummer, så vi bookede et bord på  Savoey Restaurant, som lå meget tæt på stranden og alle barerne. Der var godt gang i forberedelserne og der var tilbud nok at få.
 
Vi havde en hyggelig aften, med dejlig mad og god stemning. Inden der kom rigtig gang i fyrværkeriet rundt omkring os, tog vi ud på båden og nød det helt utrolig flotte fyrværkeri på god afstand. Skikken her på stranden er, at man sender tusindvis af papirslamper op i vejret og de flyver ud over vandet, et meget flot syn. Men hvis man er uheldig og lamperne ikke er gået ud før de lander, kan de lande på båden og antænde.  Ungdommen mødtes på en af barerne og nåede lige at komme tilbage på båden inden vi sejlede af næste morgen til Similan Islands.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie