For anker i Torrevieja

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 3 May 2007 13:32
37:58.27N 0:41.31W
 
                                                                   
Hotspot på Råhuspladsen
 
Vi nyder dagene for anker, vi bruger flittigt gummibåden og kommer ind til byen og stranden på 5 minutter. Har været rundt og kigge på feriebyen. Der er utrolig mange svenske turister her der er svenske blade og aviser i kioskerne. Byen er ikke det mest charmerende vi har stødt på indtil nu, mange turister og solbrillesælgere. Ellers er der i går åbnet en festival for maj. Et stort område nær havnen er dækket af boder og telte med restauranter, hvor der i hver telt har gjort plads til flamingodans. Danserne går fra telt til telt og giver optræden. Selv små børn er festligt klædt på og deltog ud til de små timer igår.
 
 
 
                                                                                    
 
Flamingo danser ved Feria de Mayo  - Fest for maj.