Dag 4 på vej til ....

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 7 Mar 2008 22:56
05:15.671S 96:47.406W
 
Fra morgenstunden var der stor optimisme at spore ombord på LouSill. Vi havde hele det sidste døgn sejlet 196 sømil, den næst hurtigste distanse af alle BWR både på vej. Spilerstagerne blev gjort klar og sat op.....og vi ventede  ........ vinden lagde sig og drejede og efter et par timer er vi nu igen på en halvvind. På vejrfilerne er der et lavtryk vest for os, som  vil forstyrre den fine vind vi har i øjeblikket. Derfor vil vi gå ned til breddegrad 7 og forhåbentlig finde en mere stabil passat vind der.
Ellers er der ikke sket så meget siden i går, vi er ved at gå i weekend mode og håber på en god film i fjernsynet i aften.
 
Ship Ohøj fra LouSill
Lars, Peter og Anne-Marie
 
 
OBS.. der er ikke fisk på bordet i aften, ingen har kunnet følge med os.